2018 VS 2019

De kerstdagen staan voor de deur en ook het einde van het jaar is in zicht. Graag blikken wij met jou terug op 2018 en delen wij  onze plannen voor 2019.
2018 was voor MooiPuur een mooi, succesvol en druk jaar. Juni jl. bereikte MooiPuur het hoogtepunt. In ons korte bestaan, wonnen wij nu al (!) een award! De Cenzaa Huidexpert Award in de categorie Rising Star! Om deze award te winnen, moesten wij een uitgebreid  salonplan schrijven, kwam er een mysterieguest langs  en volgden wij een presentatietraining. Op 15 juni was de spannende ontknoping! En wat was het een feest om deze award in ontvangst te nemen. Deze award heeft ons zeker geen windeieren gelegd, want wij hebben mede dankzij deze award veel nieuwe klanten mogen verwelkomen bij MooiPuur . We zijn erg dankbaar dat nieuwe klanten ons in vertrouwen nemen om met elkaar te werken aan het behalen van prachtige resultaten. Ook bedanken wij jou als klant, omdat veel van de nieuwe klanten via-via bij ons binnen komen. Betere reclame dan positieve verhalen kunnen wij ons niet wensen en daar zijn wij jullie erg dankbaar voor!

Ook volgden we in de 2018 verschillende trainingen om onze expertise te verbeteren, zoals het behandelen van couprose en rosacea. Daarnaast namen we Laviesage Nutricosmetics op in ons assortiment en begonnen wij met werken met de SpotAway. Het apparaat voor het verwijderen van steelwratjes, bloedblaasjes en ouderdomswratjes.

En hier blijft het niet bij. Want bij MooiPuur houden wij van groei. De groei van onze kennis vinden wij erg belangrijk en daarom staan er in 2019 verschillende trainingen gepland om onze expertise te vergroten. Hiermee kunnen wij jou zo optimaal mogelijk blijven adviseren. Ook de groei in ons behandelassortiment zul je gaan merken. In 2019 gaan we actief aan het werk met IK Skinperfection. IK Skinperfection is het ‘ zusje’ van Cenzaa en is inzetbaar bij de  zeer gevoelige, allergische en zieke huiden. Graag vertellen we jou hier meer over, tijdens een informatieve lezing en lancering van deze lijn bij MooiPuur. Hier zul je later in 2019 een uitnodiging van ontvangen.
Maar vanaf 1 januari 2019 verdwijnen ook behandelingen uit ons assortiment. De MooiPuur Moments en de MooiPuur Weda behandelingen, bieden wij dan niet meer aan. Dit zijn behandelingen die naar onze mening niet bij het concept van MooiPuur passen. In het nieuwe jaar willen wij ons meer gaan focussen op het werken met uitgebreidere apparatuur als aanvulling op de diamond touch, waarmee we nog intensiever kunnen werken om jouw huidwens nog beter te kunnen realiseren. Naast de wijziging in het behandelaanbod zijn wij genoodzaakt per 1 januari ook de prijzen bij MooiPuur te verhogen. Dit heeft mede te maken met de prijswijziging die Cenzaa jaarlijks doorvoert en met de BTW verandering in 2019. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

En, vanaf januari 2019 zullen we vaker make-up workshops gaan aanbieden. Dit kan op aanvraag voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of gewoon een gezellig uitje met jouw vriendinnen. De eerste  workshop waarbij jij aanwezig kan zijn, staat al gepland voor 23 februari.

Maar voor dat dit alles zover is, zullen wij tussen kerst en oud nieuw gaan genieten van wat extra vrije tijd. Daardoor kan het zijn dat wij wat later op jouw voicemailbericht of mailtje reageren.

Wij hanteren de volgende openingstijden:

24 t/m 27 december gesloten
28 december van 09.30 uur tot 15.00 uur
29 december van 10.00 uur tot 14.00 uur
4 januari van 10.00 uur tot 15.00 uur
30 t/m 3 januari gesloten

Let op: je kunt alleen bij ons op afspraak terecht.

Lieve klant wij bedanken jou voor het vertrouwen in ons! Wij zijn dankbaar voor onze trouwe en fijne klantenkring.

Wij wensen jou samen met jouw dierbaren zalige feestdagen, een spetterende jaarwisseling en een mooi, gezond en liefdevol 2019.

Veel liefs,

Chantal en Eline

2018-12-21T11:52:14+00:00 21 december 2018|