Cosmedical behandeling 2019-01-02T14:29:20+00:00

Cosmedical behandeling

Helaas hebben we soms te maken met oneffenheden op onze huid. Denk bijvoorbeeld aan acne, rosacea, hyperpigmentatie, littekens, rimpelvorming of verslapping. We begrijpen dat het opheffen, verminderen of voorkomen van deze oneffenheden belangrijk voor je kan zijn om lekkerder in je vel te zitten. Wij helpen jou hier graag bij.

Daarom biedt MooiPuur intensieve behandelingen die de huid verbeteren op het hoogst haalbare niveau.  

Onderstaande behandelingen zijn eenmalig te boeken. Wil je in een korte tijd maximaal resultaat? Dan adviseren wij deze behandelingen in kuurverband. Ook zijn er combinaties tussen de verschillende behandelingen mogelijk.

Welke mogelijkheden er precies zijn en welke behandeling het beste bij jouw huid past, vertellen wij je graag tijdens een uitgebreide intake.

Onderstaande behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde huidspecialisten.

Bindweefselshock therapie:

De juiste dagverzorging zorgt er voor een groot gedeelte voor dat de huidconditie wordt verbeterd en dat het verouderingsproces wordt tegen gegaan. Voor een optimaler en intensiever resultaat kun je het verouderingsproces ook manueel beïnvloeden. Dit kan met de bindweefselshock therapie. Door de afwisseling van aangename en activerende grepen wordt het lichaam gestimuleerd tot arbeid. Bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor de elasticiteit van de huid verbetert, volume wordt gecreëerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verminderen. Deze behandeling is daarom zeer geschikt voor een verslapte huid en/of rimpelvorming.  

Vanaf € 67,50

Derma Peel Therapie:

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren, die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens.

Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.

Vanaf € 62,50

Diamond Touch:

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Met de Diamond Touch wordt de huid op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Vanaf € 62.50