IK Skinperfection bij MooiPuur

Sinds twee jaar werken wij bij MooiPuur met het huidverbeteringsmerk Cenzaa. Een merk waar wij zeer tevreden en over zijn en prachtige resultaten mee behalen als het gaat om huidverbetering. Maar bij MooiPuur bieden wij de klant ook graag andere mogelijkheden en houden we van vernieuwing. Daarom hebben wij sinds november 2018 IK Skinperfection opgenomen in ons assortiment.

IK Skinperfection is het zusje van Cenzaa. IK Skinperfection staat voor de doorbraak in groene cosmetics en is een 100% Nederlands, huidverbeterend merk, waarbij respect voor de huid en de natuur centraal staat. Natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Er wordt daarom alleen gewerkt met 100% pure organische ingrediënten oftewel groene cosmeceuticals. De producten van IK Skinperfection zijn ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten dus geen synthetische,huidonvriendelijke stoffen, die de huid overbelasten en irriteren.

Ik skinperfection is  vooral geschikt voor de zeer gevoelige huid die bijna niks kan verdragen en huiden met psoriasis en eczeem. IK Skinperfection mag als enige cosmeticamerk geadviseerd worden bij intensieve medische behandelingen, zoals chemokuren.

Voorafgaand een behandeling starten wij met een uitgebreide huidanalyse en het scherpstellen van jouw levensstijl en huidwens, waarna wij een passend behandelplan opstellen. Stap voor stap brengen we samen met jou  en de daadkrachtige producten van Ik Skinperfection, de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

2019-04-21T11:44:29+00:00 21 april 2019|