MooiPuur zet zich in voor huidzorg bij kanker

We krijgen steeds vaker te maken met kanker.  Bij een 1 op de 3 mensen wordt deze ziekte gediagnosticeerd. In deze zware periode is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen, want je wilt er het liefst toch goed en gezond uitzien. De IK Silky Organic Recover Box werd hierom ontwikkeld. Deze box bevat producten, vrij van stoffen die de behandeling niet verstoren of de huid verder irriteren of beschadigen. De producten zitten verpakt in een prachtige doos, waardoor deze zeer geschikt is cadeau te doen aan een dierbare die in een zwaar medisch traject zit. Met trots vertellen wij dan ook graag dat deze giftbox de award Professional Beauty Product of the Year 2019 heeft gewonnen, dé prijs in de professionele branche voor cosmeticamerken.

De gehele collectie van IK Skinperfection is ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten dus geen synthetische huidonvriendelijke stoffen. Hierdoor zijn deze producten zeer geschikt voor de meest gevoelige huiden die bijna niks kunnen verdragen.

Wij dragen graag bij aan huidzorg bij kanker. Daarom hebben wij een prachtige, milde behandeling samengesteld, waarbij je deze giftbox (t.w.v. € 39,95) cadeau krijgt.

Zit jij of een dierbare in een zwaar medisch traject en wil je meer weten of wat wij voor jou kunnen betekenen of wil jij een dierbare graag een behandeling cadeau doen? Neem dan contact op via info@schoonheidssalonmooipuur.nl of via 024-6757916

2019-06-12T12:11:01+00:00 12 juni 2019|