Over MooiPuur 2017-03-31T08:54:49+00:00

Over MooiPuur

Pure passie voor schoonheid, dat is waar MooiPuur voor staat. Bij MooiPuur vind je een combinatie van cosmedische behandelingen, huidverbetering en ontspanning.

MooiPuur laat jou graag een bijzonder moment ervaren. We ervaren allemaal wel eens drukke periodes. Hierdoor vergeten we te relaxen en te genieten van de mooie momenten in het leven. Uit ervaring weten wij dat je pas kunt geven als je zelf mag en kunt ontvangen. Tijdens iedere behandeling voegen wij een stukje beleving toe, dat zorgt voor optimale ontspanning en het beste voor jouw huid.

Wanneer je last hebt van huidoneffenheden, zoals rimpels, pigmentatieproblemen of acne kun je ook bij MooiPuur terecht. Vaak zijn deze huidproblemen een gevolg van dieperliggende oorzaken. Door een uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk huidadvies op en passen de behandelmethode daarop aan. Wij behandelen resultaatgericht en leggen de focus op zowel de uiterlijke als de innerlijke verzorging. Echte schoonheid zit immers van binnen!

Bij MooiPuur ervaar je een persoonlijke beleving, professionaliteit en vakmanschap. Wij zijn Eline en Chantal, ontdek het zelf en ervaar wat het met jou doet.

Wil je meer weten over MooiPuur? Neem dan gerust contact met ons op.