Zomer bij MooiPuur

De zomerperiode staat voor de deur. Een periode van zon, zee, strand en vakantie. De meeste mensen willen graag nog voor hun vakantie bij ons terecht en dat betekent dat onze agenda al aardig vol begint te raken. Daarom raden wij je aan tijdig een afspraak te maken.Tijdens de zomer sluiten we alleen onze deuren op 17, 18 en 19 juli i.v.m. de vierdaagse.Het kan zijn dat we tijdens de zomerperiode niet zo snel reageren als dat je van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best jouw telefoontje, mailtje of bericht via Messenger binnen 48 uur te beantwoorden.

Je zult het afgelopen half jaar gemerkt hebben dat wij soms gesloten zijn i.v.m. trainingen. Ook het aankomende half jaar zal dit voorkomen. Wij vinden het erg belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen om ons behandelaanbod te kunnen verbreden en zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw specifieke huidwens.

En het komende half jaar staat er nog veel meer leuks te gebeuren. Wellicht heb je er al iets over gehoord, maar vanaf oktober gaan wij werken met de Dermapen 4. De dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt die niet zichtbaar zijn. Er ontstaat een ‘verwonding’ waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Hierdoor kun je het huidreliëf verfijnen, littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie verminderen en acne effectief behandelen.

Ben je hierin geïnteresseerd? Op 11 oktober van 17.00 uur tot 20.00 uur organiseren wij een event waarbij de dermapen 4 wordt gelanceerd. Tijdens dit event wordt je voorzien van alle informatie over de dermapen 4 en is er een demonstratie van deze behandeling.  Wil je hierbij zijn? Stuur ons dan een mailtje, dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging met meer informatie over dit event.

Wij wensen jou een fijne, zonnige en ontspannen zomer!

2019-06-21T07:56:14+00:00 21 juni 2019|