Slide

IK Skinperfection

Naast Cenzaa werken wij ook met Ik Skinperfection. IK Skinperfection is het zusje van Cenzaa en staat voor de doorbraak in groene cosmetics. IK Skinperfection en is een 100% Nederlands, huidverbeterend merk, waarbij respect voor de huid en de natuur centraal staat. Natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. Er wordt daarom alleen gewerkt met 100% pure organische ingrediënten oftewel groene cosmeceuticals. De producten van IK Skinperfection zijn ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten dus geen synthetische, huidonvriendelijkestoffen, die de huid overbelasten en irriteren.

Ik skinperfection is  vooral geschikt voor de zeer gevoelige huid die bijna niks kan verdragen en huiden met psoriasis en eczeem. IK Skinperfection mag als enige cosmeticamerk geadviseerd worden bij intensieve medische behandelingen, zoals chemokuren.

Speciaal voor intensieve medische behandelingen, zoals bestraling en chemokuren is de IK Silky Organic Recover Box ontwikkeld. Deze box bevat producten, vrij van stoffen die de behandeling niet verstoren of de huid verder irriteren of beschadigen. De producten zitten verpakt in een prachtige doos, waardoor deze zeer geschikt is cadeau te doen aan een dierbare die in een zwaar medisch traject zit. Met trots vertellen wij dan ook graag dat deze giftbox de award Professional Beauty Product of the Year 2019 heeft gewonnen, dé prijs in de professionele branche voor cosmeticamerken.

Voorafgaand een behandeling starten wij altijd met een uitgebreide huidanalyse en het scherpstellen van jouw levensstijl en huidwens, waarna wij een passend behandelplan opstellen. Stap voor stap brengen we samen met jou  en de daadkrachtige producten van Ik Skinperfection, de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.