Revital Trax

Wanneer je denkt aan huidverbetering, denk je wellicht aan intensieve huidverbeterende behandelingen of het gebruik van crèmes. Maar wist je dat het ook heel zinvol is om van binnenuit te werken aan de conditie van jouw huid?

Dit kan door middel van een collageenpoeder. Wij zijn officieel verkooppunt van Revital Trax. De collageenpoeders van Revital Trax bevatten het verisol collageen, biotine, ester-c en Zink.

Het gepatenteerde VERISOL® collageen voedt de huid van binnenuit en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en helpt de huid er stralender uit te zien. Het maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Ook kan het helpen de zichtbaarheid van cellulite (sinaasappelhuid) te verminderen.

Biotine ondersteunt de conditie van het haar en helpt het haarvolume te verbeteren. Het draagt bij aan de normale haargroei en aan stevig, glanzend haar. Ook activeert Biotine de natuurlijke energie in je lichaam.

Ester-C® (ontzuurde vorm van vitamine C) draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een stevige huid. Het helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht, ondersteunt de botten en speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen.

Zink helpt bij het gezond houden van de huid, is goed voor nagels en zorgt mede voor een goede weerstand. Zink draagt ook bij aan een normale hormoonhuishouding en is goed voor de vruchtbaarheid van de man.

Nog even alle voordelen op een rij:

  • de huid ziet er stralender uit.
  • fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
  • cellulite vermindert
  • draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
  • nagels worden steviger
  • draagt bij aan een goede haarconditie en haargroei
  • zorgt voor een goede weerstand.

Alle producten van RevitalTrax worden vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan ISO-GMP-normen. Zij hanteren internationaal erkende GMP-richtlijnen om de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van onze producten te waarborgen.